HR Summit Iasi 2017
Agenda

Retrospectiva HR Summit Iași

Ediția 2017

Între 4 și 5 octombrie 2017 a avut loc, la Iași, Conferința de Resurse Umane HR Summit. Speakerii conferinței au împărtășit cu publicul ieșean sfaturi și experiențe utile care au răspuns curiozităților din industrie.

În cadrul evenimentului, speakeri naționali și internaționali au abordat tematica „SuperHeroes have landed in Iași!” susținând prezentări și workshop-uri interactive, având la bază conținut informațional calitativ și cifre care subliniază realitatea din HR-ul românesc, dar și la nivel global.

 

Engagement is part of every leader’s and manager’s “day job”

Cum să construiești un sistem personalizat de management al performanței a fost prezentarea pe care Doru Dima, CEO Great People Inside, a susținut-o la HR Summit Iași. Acesta a arătat care sunt aspectele prin intermediul cărora putem schimba designul organizațional, având ca scop îmbunătățirea managementului performanței.

Oportunitatea de a fi promovat, liderii care setează direcții clare, transparența în domeniul salarial, informarea despre direcția în carieră, mai multe opțiuni de muncă flexibile joacă un rol important în menținerea angajaților în companii, cât și în menținerea angajamentului acestora și sporirea performanței.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Aliniere și creativitate în leadership

Monica Eugeniu, Managing Director, ‘learning about’®,  a demonstrat comunității de HR din Iași că leadershipul, atât de necesar în companii, nu mai este o componentă rigidă care ține doar de management. Ca într-o orchestră, Monica a pus în practică un exercițiu interactiv care a arătat că atâta timp cât există dedicare, concentrare și dorința de a asculta, există și puterea de a conduce o mulțime diversă de oameni.

 

Gestionarea hărțuirii  la locul de muncă și alte aspecte legale

Andreea Suciu, Head of Employment Noerr, a pus pe agenda HR-ilor un subiect față de care există interpretări multiple: hărțuirea la locul de muncă, iar Elena Antoneac, Manager operațiuni GMS-T Nestlers Group, a abordat subiectul mobilității forței de muncă.

 

Despre millennials, performance management și feedback

În cadrul sesiunii plenare, Monica Soare, Managing Partner & Senior Consultant Artwin Consulting, ne-a vorbit despre noua generație și aspirațiile pe care aceasta le pretinde în căutarea unui loc de muncă potrivit. Pentru această generație, beneficiile salariale, siguranța locului de muncă si posibilitatea de a promova sunt 3 cele mai importante criterii de alegere a unui job, conform studiului realizat de Artwin. Cu toate acestea, conform aceluiași studiu, 35% din participanții la studiu, reprezentând noua generație, urmăresc să rămână la noul angajator între 6 luni și un an, 63% aspirând spre construirea și conducerea propriei afaceri.

Anul viitor, HR Summit va avea loc la Cluj-Napoca cu o ediție axată pe nevoi și direcții strategice ale mediului de afaceri.

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*