We Are HR program de CSR
HR Challenge

„Profit avem. Acum ce facem?”

Noi îți propunem un program de CSR

Află ce îi motivează pe angajații tăi

O metodă de a ridica engagementul la locul de muncă e să descoperi o acțiune care îi motivează direct pe angajații tăi. Ai iubitori de animale printre echipele tale? Organizați împreună o zi de voluntariat în fiecare lună la cel mai apropiat adăpost de animale. Alternativ, poate ai un angajat cu un handicap sau un angajat care are un copil cu handicap. Poate fi o sursă de inspirație pentru viitorul tău program de CSR. Discută cu această persoană și află dacă ar fi dispusă să lucreze împreună cu tine pentru dezvoltarea unui proiect dedicat persoanelor cu dizabilități.

La mijlocul lui august, Fundația Orange, în colaborare cu Asociația Tandem, a lansat un proiect similar dedicat persoanelor nevăzătoare care își doresc să călătorească cu metroul prin Capitală. Aplicația Tandem Access, care poate fi descărcată gratuit atât pe Android, cât și pe iOS, le permite utilizatorilor nevăzători accesul la toate stațiile de metrou existente în București prin Bluetooth. Peste 1.000 de „beaconi” instalați strategic în jurul și în interiorul stațiilor de metrou bucureștene oferă indicații audio de orientare care semnalează intersecții, scări și turnicheți. Astfel, utilizatorii nevăzători pot folosi aplicația pentru a merge cu metroul fără să fie nevoie de vreo altă persoană care să îi ghideze, oferindu-le un plus de autonomie în viața de zi cu zi.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Poți începe de oriunde

Indiferent dacă alegi să inițiezi un proiect cu o durată lungă sau o inițiativă imediată cu efect temporar, orice program de CSR aduce beneficii companiei tale. Uneori nici nu trebuie să privești departe de propriul sediu. Îmbunătățiri economice, de mediu sau sociale pot fi făcute chiar și în birou. Alege un purificator de apă care să le ofere tuturor angajaților tăi necesarul de apă în fiecare zi pentru a reduce consumul de plastic. Înscrie-te într-un program de reciclare corporativă și îndeamnă-i pe angajații tăi să arunce gunoiul selectiv. Convinge-i pe toți să stingă lumina și să închidă aerul condiționat și calculatoarele atunci când pleacă de la birou. Par lucruri mici, dar luate împreună și calculate la final de an, pot aduce niște rezultate impresionante. Fii transparent cu ele, implică-i direct pe angajații tăi în luarea acestor decizii și, cu fiecare succes, treceți la ceva mai mare pentru că responsabilitatea socială nu se descoperă, se cultivă.

Categorii:
HR Challenge

Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

Leave a Reply

*

*