HR agenda
Agenda

HR agenda pentru octombrie

Ce evenimente, cursuri și seminarii nu trebuie să ratezi

Toamna aceasta îți pune la dispoziție câteva evenimente la care, dacă ești recrutor, manager sau antreprenor, ar trebui să participi. Nu doar că îți vei aprofunda cunoștințele de HR pe care le deții în momentul de față, dar vei găsi soluții pentru provocările cu care te confrunți. Hai să vedem cum arată HR Agenda pentru octombrie! 

 

 

27-29 octombrie

HR Agenda: Seminarul Național de Salarizare și Revisal pentru Instituțiile Publice

Unde: Poiana Brașov (RO) preț: 1.178 lei

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Înscrieri aici 

De ce să mergi: Dacă vrei să cunoști și să înțelegi legislația în vigoare și să găsești răspunsuri la probleme de HR care îți dau bătăi de cap. Seminarul este dedicat atât managerilor, cât și persoanelor cu atribuții legate de salarizarea personalului.

Nu în ultimul rând, îți va prezenta informații din interior despre felul cum trebuie interpretate modificările aduse de noile legi.

Alte evenimente, aici.

 

Categorii:
Agenda

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*