Evenimente pentru manageri
Agenda

HR Agenda pentru decembrie

Ce evenimente, cursuri și seminarii nu trebuie să ratezi

Dacă activezi în domeniul resurselor umane, înseamnă că știi că nu doar cunoștințele în domeniu sunt importante, ci și abilitățile de a lucra cu oamenii, de a-i inspira și a-i motiva la locul de muncă.

We Are HR  îți vine în ajutor cu informații despre cele mai bune conferințe de HR și de leadership.

 

8-9 decembrie

HR Training Premium

Unde: Timișoara (RO)

Preț: 700 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă ești în căutare de idei și soluții pentru a-ți consolida echipa. Vei dezbate subiecte despre recrutare, metode de promovare a joburilor, contactare și abordare a candidaților, dar și strategii de motivare și retenție a personalului.

De asemenea, îți vei îmbogăți cunoștințele despre canalele prin care poți face sourcing, metode de recrutare,  dar și despre cum poți evalua și motiva personalul prin feedback.

 

9 decembrie

Curs de leadership strategic și inspirațional

Unde: București (RO)

Preț: 350 lei + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă ai o funcție de middle sau top management și vrei să-ți consolidezi poziția. Ca să descoperi elemente cu aplicabilitate imediată în viața profesională, informațiile și instrumentele necesare pentru a monitoriza cât mai eficient oamenii și proiectele echipei tale.

Folosește metodele simple pentru a deveni un lider, și nu un șef.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

7-8 decembrie

Excel for HR

Unde: București (RO)

Preț: 400 de euro

Înscrieri aici

De ce să mergi: dacă vrei să îți ușurezi lucrul cu Excelul, prin învățarea unor comenzi și formule care îți vor fi utile în ceea ce faci zilnic. Și nu este un curs de Excel standard, ci este conceput pentru nevoile din HR și tipul de analize și rapoarte pe care le faci în această meserie.

Totodată, printre lucrurile pe care le vei învăța dacă participi la cursul Excel for HR se numără pregătirea datelor într-un mod cât mai eficient, mecanismele formulelor și funcțiile logice și scopul utilizării lor, dar și cum să aplici operațiuni de formatare condiționată pentru a evidenția datele de interes.

Prețul cursului este de 400 de euro pentru un participant, la care se pot aplica diferite opțiuni de discount.

 

 7  decembrie 2017

Game changers. A conference for Project Managers today

Unde: București (RO)

Preț: 100 euro

Înscrieri aici 

De ce să mergi: dacă ocupi poziția de project manager și vrei să îți adaptezi în permanență metodele și modelele de lucru, având în vedere că misiunea project managerilor devine tot mai complexă, iar rolul lor în cadrul companiilor fiind tot mai important.

Conferința își propune să acorde celor cu poziția de Project Manager cadrul necesar discuțiilor libere despre provocările pe care le întâmpină.

 

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*