evenimente 2023
Evenimente

Evenimente de neratat în această primăvară

Ce să-ți treci neapărat în agendă

Primăvara e o perioadă numai bună pentru stabilirea unei liste de obiective și idei pe care vrei să le bifezi în următoarea perioadă. Iar pentru că nu e simplu să fii mereu la curent cu tot ce este nou, pentru că strategiile bune nu se nasc peste noapte, ci necesită un efort continuu, e important să fii prezent la conferințe, cursuri și traininguri ce ar putea să reprezinte o sursă pentru idei noi și poate cu un grad sporit de creativitate. Ți-am pregătit lista de evenimente pe care nu ar trebui să le ratezi în această primăvară!

 

Evenimente de primăvară necesare pentru specialiștii în resurse umane și nu numai

16-19.03

Seminarul Național de Securitate și Sănătate în Muncă

UNDE: Poiana Brașov 

PREȚ: 1.300 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că ai posibilitatea să afli ce să faci în cazul unui control ITM, dar și ce documente trebuie să prezinți. Printre subiectele abordate se mai numără: semnăturile electronice pe fișele de instruire și digitalizarea domeniului SSM, dar și acțiunile ce pot fi întreprinse pentru a veni în sprijinul angajatorilor în lupta cu conștientizarea importanței stării de bine a echipelor.

 

16-29.03

Curs Inspector Resurse Umane Online Acreditat ANC

UNDE: online

PREȚ: 850 lei pentru înscrieri până la data de 8 martie. Pentru înscrierile efectuate după această dată, prețul este 1400 lei.

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Deoarece cursul pune accentul pe actualizarea legislației muncii și pe derularea tuturor aplicațiilor practice, specifice departamentului de resursele umane. Mai mult, acesta vizează pregătirea celor ce doresc să înceapă o carieră în domeniu, prin aprofundarea și deprinderea abilităților practice pentru aplicarea prevederilor Noului Cod al Muncii, dar și pentru utilizarea platformei REVISAL. De asemenea, la finalul cursului, participanții vor primi toate tipizatele necesare activității zilnice a Inspectorului de Resurse Umane.

 

21.03

PR & Communication Summit 

UNDE: București

PREȚ: 95 euro + TVA, pentru înscrierile efectuate după 8 martie prețul este 125 euro +TVA.

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să-ți formezi o imagine clară asupra transformărilor prin care trece industria de comunicare. Această ediție va aduce în prim-plan tendințele, oportunitățile și provocările industriei de PR în contextul actual. Vei afla bune practici pentru activitățile de PR tradiționale, dar și noile tendințe care-ți pot îmbogăți campaniile de comunicare. Nu în ultimul rând, vei avea posibilitatea să intri în culisele unor campanii creative și să găsești soluții pentru activitățile din 2023. 

 

29.03

Human Capital HR Conference

UNDE: București

PREȚ: bilet standard 289 lei sau bilet VIP 349 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli mai multe soluții pentru gestionarea stresului suplimentar adus de tehnologie în mediul profesional. Totodată, în timpul evenimentului vor fi abordate subiecte precum importanța diversității, echității, incluziunii și apartenenței în mediul de business și în companii, mindset change și atenția la prejudecăți. Mai mult, vei afla tips & tricks despre ce poți să faci concret pe zona de diversitate, atragerea candidaților și retenția echipelor actuale.

 

05.04

Employer Branding Conference

UNDE: București

PREȚ: 215 euro+TVA

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ești interesat de atragerea candidaților. Ce subiecte vor fi abordate mai concret? Cum să identifici talentele cu potențial, cum să transformi angajații actuali în ambasadori de brand, cum să îmbunătățești experiența oferită candidaților, cum să măsori eficient eforturile depuse se numără printre temele principale de discuție. Totodată, participanții vor descoperi noi metode prin care să îmbunătățească procesul de retenție, strategii pentru o comunicare eficientă cu oamenii din echipă, dar și idei pentru oferirea de oportunități de dezvoltare în cadrul companiei.

 

20.04

recruiTECH Romania 

UNDE: Online

PREȚ: 40 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că, în prezent, instrumentele tradiționale de recrutare nu mai sunt suficiente. Piața muncii este în schimbare și poți profita mai mult de ea cu ajutorul unei noi perspective și a instrumentelor digitale. Printre subiectele abordate în cadrul conferinței vei regăsi: automatizarea recrutării, rolul managerilor de recrutare, piața de recrutare IT, dar și experiența candidatului.

 

11-12.05

Digital Marketing Forum

UNDE: București 

PREȚ: între 115-245 euro, în funcție de serviciile alese 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul va pune accentul pe soluții practice, idei noi și studii de caz relevante pentru oamenii de marketing din companii de toate dimensiunile. Vei descoperi insight-uri prețioase, care sunt bunele practici în mediul online și soluțiile care te vor ajuta să-ți definești strategia de marketing digital. Vei avea, de asemenea, ocazia să stabilești noi conexiuni cu specialiștii prezenți la eveniment, socializarea în cadrul conferinței fiind o sursă de idei noi și de contacte valoroase.

 

24-25.05

Everything HR by Great People Inside

UNDE: Brașov

PREȚ: 185 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că Great People Inside anunță participarea a 3 experți internaționali de resurse umane, business și strategie din Letonia, UK și Statele Unite ale Americii, aflați pentru prima oară în România: William Higham, cel mai important expert în strategie și predicția comportamentului consumatorilor din UK, Suzanne Lucas, faimoasa „Evil HR Lady”, fondator și CEO Improv HR, Liene Uresina, Business & Performance Coach din Letonia, dar și alți speakeri cunoscuți cu un puternic background în mediul de business românesc.

 

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat în această primăvară? Citește și:

Ce este mobbing-ul și cum îl identifici în echipă

Descoperă previziuni despre domeniul resurselor umane și impactul AI!

Cum (mai) stăm cu digitalizarea

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*