evenimente
Evenimente

Evenimente de neratat în această primăvară

Ce să-ți treci în agendă

Nu e simplu să fii mereu la curent cu tot ce este nou. Iar strategiile bune nu apar peste noapte, ci necesită un efort continuu. Tocmai de aceea, e important să fii prezent la conferințe, cursuri și training-uri ce ar putea să reprezinte o sursă de idei noi și cu un grad sporit de creativitate. Începutul primăverii e un moment ideal pentru a face un refresh cunoștințelor tale. Ca să nu ratezi cele mai importante evenimente din următoarele luni, ți-am pregătit o listă ce merită trecută în agendă!

 

Descoperă selecția de evenimente esențiale pentru specialiștii în resurse umane și nu numai

 

13.03

Seminarul Național de Legislația Muncii

UNDE: București sau online

PREȚ: 642,6 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli răspunsuri la întrebări precum: Ce avantaje au firmele care acordă salariaților tichete pentru activități casnice? Cât de mare trebuie să fie majorarea salariilor în cazul angajaților care au fost plătiți cu salariul minim în ultimele 24 de luni? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la zi generate de noile acte normative emise la sfârșitul lui 2023. Tematica evenimentului este una bogată, iar participanții vor beneficia de soluții pentru diverse situații cu care se confruntă. 

 

15.03

Tomorrow@work

UNDE: București

PREȚ: 600 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să fii la curent cu peisajul curent de business aflat în continuă transformare, sub influența situației economice globale, evoluției tehnologiei, schimbărilor demografice și legislative. În cadrul evenimentului vei avea, de asemenea, ocazia să afli cum aduci obiectivele și practicile HR la un nou nivel, aliniat unui sistem de lucru eficient. 

 

18-19.03

PR & Communication Summit 

UNDE: București 

PREȚ: 40-280 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că este cea mai importantă întâlnire a comunității specialiștilor în comunicare și relații publice din România. An de an, evenimentul aduce în prim-plan cele mai noi tendințe, studii de caz și idei pentru companiile și agențiile de top din țară. Ediția din 2024 revine cu 5 evenimente inspirat gândite si un proiect special de top. 

 

22.03

Apply Conference 2024

UNDE: București

PREȚ: 60 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Deoarece este un eveniment dedicat experienței angajaților, adresându-se tuturor liderilor inovatori din domeniul resurselor umane, care aspiră la depășirea convențiilor tradiționale de lucru. Speakerii pe care îi vei întâlni provin de la unele dintre cele mai revoluționare companii, care nu doar că-ți vor oferi noi perspective, ci te vor și stimula să îmbrățișezi schimbarea.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

11.04 

Employer Branding Conference 

UNDE: București 

PREȚ: Până pe 17 martie, taxa de participare este de 245 euro + TVA. Din 18 martie prețul va crește până la 275 euro + TVA.

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ TE ÎNSCRII: Pentru că pe durata conferinței, participanții vor putea explora multiplele aspecte ale brandului de angajator, vor descoperi cum etica, cultura și viziunea unei companii se împletesc cu aspirațiile și experiențele membrilor echipei. Sesiunile vor cuprinde prezentări despre strategii care creează conexiuni autentice, subliniind rolul crucial al încrederii, transparenței și implicării. 

 

23-24.05 

recruiTECH CEE

UNDE: Ungaria

PREȚ: 318 – 572 de euro 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că piața muncii se schimbă, iar tu ai nevoie să fii la curent cu cele mai actuale instrumente de recrutare. Evenimentul este dedicat tuturor profesioniștilor (manageri HR, recrutori, lideri de recrutare, specialiști în employer branding, learning & development) care vor să găsească noi soluții pentru a eficientiza activitățile de recrutare ale companiei lor.

 

29-30.05

Everything HR

UNDE: Brașov

PREȚ: 139-199 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei avea ocazia să descoperi cele mai noi tendințe, inovații revoluționare și strategii de succes, prezentate de către experți de top din industrie. Printre keynote speakerii prezenți în acest an, amintim pe Anil Seth, profesor de neuroștiință cognitivă și computațională la Universitatea din Sussex și codirector fondator al Centrului Sackler pentru Știința Conștiinței, Flaviu Cicirean, fondatorul a două companii influente în lumea afacerilor, atât în România, cât și în Europa: BRAND EMOTIONS și BRAND MINDS și alții pe care îi poți descoperi pe everythinghr.live/2024

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat în această primăvară? Citește și:

Atrage și reține talentele cu brandul tău de angajator

Află totul despre tehnologie și recrutare la recruiTECH 2024!

Piaţa muncii, încotro? Explorează noile tendințe la conferința HR 2.0!

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*