Agenda

Cu ce noutăți vine evenimentul recruiTECH în 2023

Gábor Toldi punctează temele majore care vor fi dezbătute

Pe 20 aprilie, ai o nouă ocazie de a te pune la curent cele mai noi tendințe din domeniul HR-ului, de-a descoperi tehnologii de ultimă generație care-ți pot ușura munca la job și de a asculta speakeri internaționali cu greutate în domeniu. Toate acestea se întâmplă în cadrul evenimentului online recruiTECH

Eficiența, productivitatea și automatizarea vor fi temele principale de discuție din acest an, iar pentru a afla detalii suplimentare despre eveniment, am realizat un interviu cu Gábor Toldi, fondatorul acestuia. El îți va dezvălui mai multe despre surprizele din acest an!

 

Gábor Toldi, fondatorul recruiTECH

 

Ce aduce nou ediția din acest an a recruiTECH față de cele din anii precedenți?

Am invitat mai mulți speakeri internaționali din universul Talent Acquisition. Încercăm să ne concentrăm pe elementele fundamentale ale unei recrutări, cum ar fi comunicarea online, utilizarea software-urilor Applicant Tracking System (ATS), eficiența portalurilor de carieră sau employee referrals.

 

Care este beneficiul evenimentelor online pentru participanți?

Credem că timpul este foarte valoros în zilele noastre, așa că am economisit timp pentru audiență, timp care ar fi fost petrecut pe drum, și oferim conținut profesional într-un mod mult mai eficient.

 

Cum faci față situațiilor dificile sau schimbărilor de ultim moment? 

Este o provocare serioasă și astfel de situații se întâmplă mereu :-). Avem întotdeauna un plan de rezervă și ne pregătim mereu pentru cel mai pesimist scenariu. Este nevoie de timp și mult efort pentru pregătirea sa, dar el reprezintă centura noastră de siguranță.

 

Cum rămâi la curent cu cele mai recente tendințe tehnologice în planificarea evenimentelor?

An de an, parcurgem multe studii și rapoarte de la Gartner, Deloitte sau Bersin. În plus, contactăm speakerii care urmează să prezinte, pentru a obține informații despre direcțiile spre care se îndreaptă piața și, desigur, ne întrebăm și publicul care sunt subiectele cele mai relevante pentru ei. Anul acesta, eficiența, productivitatea și automatizarea sunt temele fierbinți, așa că vom încerca să ne concentrăm asupra lor.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Cum crezi că se diferențiază recruiTECH de alte evenimente similare?

Ne alegem cu atenție speakerii. Verificăm și oferim feedback cu privire la toate prezentările. Este greu să găsești echilibrul pentru a prezenta noi tehnologii și a nu transforma discursul într-un demo de produs. De exemplu, în acest an, cei de la herohunt.ai vor veni cu o prezentare excelentă despre automatizarea sourcing și-și vor descrie platforma. Poate fi și un demo de produs, dar dacă nu le-am oferi ocazia de a-și prezenta platforma, publicul nu ar putea obține informațiile necesare și o experiență relevantă. Este o provocare de zi cu zi pentru noi să ne confruntăm cu multe dileme similare. Iar cea mai mare diferență față de alte evenimente de recrutare constă în faptul că recruiTECH este organizat de profesioniștii din universul Talent Acquisition pentru cei din acest domeniu. 

 

evenimentul recruiTECH în 2023

 

Ce rol joacă munca în echipă în coordonarea evenimentului?

Avem o echipă grozavă, cu un manager de proiect incredibil, care ne ajută să creăm un conținut de înaltă calitate și o experiență memorabilă de eveniment. Elementul-cheie al succesului nostru este să analizăm în detaliu călătoria utilizatorilor înainte de eveniment, pentru a ne imagina ce s-ar putea întâmpla cu publicul sau cu speakerii. Scopul nostru este să înțelegem mai bine perspectiva tuturor și să ne îmbunătățim serviciile.

 

Acest interviu te-a convins să-ți iei bilet la recruiTECH România 2023? Profită de oferta Lazy Bird până pe 6 aprilie. Este chiar și mai avantajoasă dacă îți mai convingi 2 colegi să ți se alăture!

 

Ți-a plăcut articolul Cu ce noutăți vine evenimentul recruiTECH în 2023? Citește și: 

Previziuni despre domeniul resurselor umane și impactul AI

Cum reperezi cei mai talentați angajați

Pasiune cu accente boring

Categorii:
AgendaEvenimente

Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

Leave a Reply

*

*