Corporate X-Mas Gala, o serie de evenimente de neratat pe final de 2023 (P) (2)
Agenda

Corporate X-Mas Gala: cum reinventezi petrecerile de Crăciun (P)

Află ce poți face diferit de la Valentin Văcăruș, Partner Godmother

În ritmul alert al mediului curent de afaceri, în care munca la o intensitate sporită și performanțele constante sunt la ordinea zilei, uneori uităm să celebrăm realizările obținute. Însă dacă plănuiești să-ți premiezi echipa la final de an, o poți face și prin intermediul X-Mas Gala, care nu este doar o altă petrecere corporate obișnuită. Ea reprezintă o oportunitate de a aduce și-n echipa ta magia și bucuria Crăciunului, dar și un prilej excelent de networking și cu membrii altor companii.

 

Rezervă loc pentru echipa ta la X-Mas Gala!

 

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentul care va avea loc pe 19 decembrie în București, am realizat un interviu cu Valentin Văcăruș, unul dintre organizatori. În cadrul acestuia, ne-am propus să explorăm motivele pentru care astfel de evenimente sunt nu doar distractive, ci și esențiale în construirea unei echipe unite și motivate.

 

Valentin Văcăruș, Partner Godmother

Valentin Văcăruș, Partner Godmother

 

Sunt petrecerile de Crăciun chiar necesare pentru organizații?

Companiile își doresc angajați motivați și implicați, iar teambuilding-urile și petrecerile corporate contribuie enorm la îmbunătățirea relațiilor personale în echipă. Dacă îți propui ca oamenii din echipe să se înțeleagă și să se sprijine reciproc, e important să găsești contexte și motive pentru a-i scoate din sfera profesională și de a le oferi oportunități de engagement la nivel personal.

 

Ce pot obține firmele care organizează sau participă la aceste evenimente corporate?

Petrecerile de Crăciun sunt privite ca o recompensă pentru efortul depus pe tot parcursul anului, dar sunt și un statement prin care companiile se poziționează atât la nivel de piață, cât și față de angajați. Când toți jucătorii din industria ta organizează sau participă la astfel de evenimente, nu-ți permiți să transmiți mesajul că „Noi suntem mai puțin de succes’’.

 

Ce soluții sunt pe piață în acest moment?

Sunt 3 comportamente pe care le-am observat vizavi de aceste tipuri de evenimente:

● Companiile cu peste 100 de angajați organizează petreceri dedicate cu invitați speciali, catering și open bar.

● Companiile mici sau care nu au avut un an reușit nu alocă buget pentru astfel de acțiuni.

● Companiile medii și mijlocii au 2 opțiuni: să meargă la un restaurant și să petreacă o seară liniștită împreună sau pot participa la X-mas Gala – un eveniment corporate dedicat firmelor care-și doresc să celebreze cu fast acest moment. Vorbim, în acest caz, de companii care au avut un an bun și vor să-și răsplătească angajații prin intermediul unei petreceri elegante.

La X-Mas Gala, sunt incluse 2 concerte: Elena Gheorghe și Trupa Feelings, meniu complet plus open bar, activări ale brandurilor, socializare, toate acestea la un preț de 145 euro + tva. De asemenea, companiile își pot alege locurile în sală, își pot brandui mesele, fără nicio bătaie de cap sau resurse suplimentar alocate.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Cum a venit ideea X-Mas Gala?

În alte orașe din Europa, se organizează deja acest tip de event, iar beneficiile sunt mai mult decât evidente, zic eu. De exemplu – în Tallinn, capitala Estoniei – un oraș cu un pic peste 400.000 de locuitori – sunt 3 seri ale acestui eveniment, cu 1.400 participanți în fiecare dintre ele.

 

X-Mas Gala corporate petrecere Craciun

 

 

Pentru cine este gândită soluția voastră?

Am pornit la drum cu o segmentare foarte clară în minte: companii cu 10-50 angajați, firme de succes pe piață, care-și doresc să ofere angajaților sentimentul că ei sunt principala preocupare pentru angajatori. Mă gândesc aici la case de avocatură, branduri din industria beauty, medicală, din zona de tech, de servicii financiare, cabinete notariale sau chiar firme de comunicare – cu alte cuvinte, din diverse industrii, dar cu o condiție: să fie companii hotărâte să participe la acest show cu toată energia și veselia din dotare.

 

Care sunt beneficiile unei companii care alege soluția X-Mas Gala?

În primul rând, ea reprezintă un beneficiu pentru angajați. Este practic o seară petrecută alături de colegi și o investiție pe care o vezi imediat în vibe-ul general.

În al doilea rând, un calcul simplu îți arată că pentru 20 de angajați o ieșire la un restaurant + club (unde nu merg toți colegii) înseamnă aceeași sumă cu a cumpăra fiecăruia un bilet la X-Mas Gala. Comparația e însă între o ieșire la masă și participarea la un eveniment în care ai parte de concerte live, scenotehnică, catering și open bar, locație, activări. Eu zic că înclină balanța în totalitate în favoarea X-Mas Gala.

 

 

Cum ar trebui să se pregătească companiile pentru acest eveniment?

Ne dorim un eveniment elegant, cu o atmosferă plăcută și cu participanți plini de energie și vibe bun. Dress code-ul este black tie dar, desigur, nu vorbim de ceva ultra formal, ci de o ținută demnă de o seară mai specială.

De asemenea, avem un parteneriat cu BLUE – o companie nou lansată de ride sharing și, în acest fel, ne-am asigurat că atât venirea, cât și plecarea de la eveniment să fie o experiență plăcută. Mai sunt și alți parteneri care vor asigura activări și momente plăcute pe tot parcursul serii.

O astfel de inițiativă gândită pentru companiile medii și mijlocii nu doar că răspunde așteptărilor pentru o seară memorabilă, dar reușește să redefinească modul în care sărbătorim succesul și consolidăm echipele. Cu beneficii atât pentru angajați, cât și pentru companii, X-Mas Gala devine o alegere strategică și un moment memorabil al anului pentru toți cei implicați. Bilete pot fi achiziționate direct din site, de pe xmasgala.ro, pentru plata cu cardul. Pentru plata directă prin transfer bancar, în baza facturii, puteți scrie la [email protected].

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*