Ce abilități vor fi căutate
Update

Abilitățile tehnice vor rămâne la mare căutare în 2020

Ce abilități nu sunt căutate astăzi?

Odată cu avansul tehnologic, candidații care dețin abilități tehnice vor fi și mai căutați de către angajatori. Această tendință se va menține și în următorii doi ani, arată studiul „Viitorul locurilor de muncă”, prezentat în cadrul Forumului Economic Mondial.

Nu doar companiile care activează în sectorul tehnologiei vor căuta astfel de abilităţi la candidaţi, ci şi cele din alte domenii precum financiar, retail sau resurse umane.

Avansul tehnologic

Unul dintre motivele acestei tendințe este faptul că tot mai multe companii încep să îşi dezvolte identitatea prin aplicaţii mobile.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Acești candidați vor fi căutați pe măsură ce a patra re­vo­luţie industrială îşi face tot mai mult simţită prezenţa, de­terminând chiar şi dome­ni­ile de activitate tra­diţionaliste să se adapteze no­ilor tehno­lo­gii.

Totodată, creativitatea, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a unor probleme vor deveni tot mai căutate la locul de muncă. Astfel de aptitudini nu sunt considerate în prezent importante la locul de muncă, potrivit studiului citat.

Așa dar, dacă ești în căutare de candidați cu abilități tehnice sau creative, atunci urmărește We Are HR, aici poți găsi soluții pentru o recrutare mai eficientă.

 

Categorii:
Update

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*