Birouri pe sufletul angajaților și un coworking space atractiv
Revista

Birouri pe sufletul angajaților și un coworking space atractiv #HRTrends

Ajută-i să-și cultive creativitatea!

Nevoia de angajați creativi este în continuă creștere și e normal să fie așa, pentru că de cele mai multe ori creativitatea se traduce și prin flexibilitate, adaptabilitate și spirit inovator, caracteristici de nelipsit pentru companiile de mâine. Dar dacă îți dorești ca angajații tăi să își cultive creativitatea în continuare, chiar și la job, atunci trebuie să le oferi birouri altfel, care să îi inspire. Și există o mulțime de direcții pe care le poți lua.

 

Alternativa la sediile oficiale

Birouri pe sufletul angajaților și un coworking space atractiv

V7 Startup Studio

Ce faci când vrei să insufli o extradoză de creativitate celor din echipă? Dar când vrei să-i pui în legătură cu antreprenori creativi? Sau să le oferi un spațiu de lucru și întâlniri? La toate aceste întrebări și nu numai, răspunsul e V7 Startup Studio, un coworking space situat în Capitală pe strada George Enescu 11. E o soluție excelentă atât pentru business-uri la început de drum, fără o adresă concretă, dar și pentru corporațiile atente la nevoile angajaților. Totodată, e o opțiune de luat în calcul de companiile care-și vor să ofere alternative celor care locuiesc departe de sediul oficial sau birouri mai prietenoase celor care se simt îngrădiți de open space-urile tradiționale.

 

Ce include un pachet la V7 Startup Studio:

Birouri pe sufletul angajaților și un coworking space atractiv

V7 Startup Studio

1. Ingredientele esențiale pentru Coffee Break: apă, ceai, cafea, suc, biscuiți, fructe.
2. Acces la săli de meeting dotate cu televizor, flipboard/whiteboard, cameră video pentru conferințe online.
3. Oamenii din echipa ta au la dispoziție o bibliotecă cu 100 de cărți de business, numai bune pentru a descoperi noi idei.
4. Intrare inclusă la evenimentele organizate în cadrul spațiului care-i vor ajuta pe cei prezenți să-și extindă orizonturile.
5. Reducere la Wineful, wine barul de la parter, astfel încât o sesiune de networking relaxat să se încheie la un pahar de vin.

În plus, pentru cei care au curiozități despre investiții, Andrei Creţu şi Iulian Cârciumaru, fondatorii V7 Startup Studio și investitori, lucrează și ei din același spațiu.

 

Birouri care te inspiră

Birouri pe sufletul angajaților și un coworking space atractiv

Zitec, spre exemplu, își trimite angajații într-o aventură constantă în spațiu. De la săli de ședințe tapetate cu galaxii la zone cu ilustrații din cărți SF faimoase, create chiar de unul dintre designerii companiei, fiecare colț al sediului lor te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși. Mai mult, tematica aleasă reflectă chiar valorile companiei, cum ar fi pasiunea pentru inovare, atrăgând candidații care se regăsesc în cultura lor organizațională.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

În 2020 să ai un spațiu de lucru cool, pe sufletul angajaților, nu mai înseamnă doar scaune ergonomice și zone de relaxare și colțuri verzi și canapele confortabile. Pentru că 2020 nu mai e despre a merge pe trenduri și birouri decupate de pe Pinterest, care arată frumos, dar nu sunt neapărat pentru publicul tău. În 2020 ar trebui să mergi pe nevoile directe și punctuale ale colegilor tăi, iar cuvântul care ar trebui să definească și spațiile de lucru e „personalizare”.

Sunt frecvente turele de noapte sau se întâmplă să se mai facă și overtime în companie? De ce să nu amenajezi un nap room? Te interesează ca echipa să fie sănătoasă, dar oamenii se plâng că nu au timp să ajungă la sală? O cameră pentru yoga s-ar putea să fie extrem de apreciată.

Așadar, dacă și tu cauți să recrutezi oameni creativi și inovatori, ține minte că trebuie să le oferi mediul potrivit pentru personalitățile lor. Primul pas e simplu. Privește-ți biroul cu un ochi critic și întreabă-te ce și-ar dori să vadă angajații creativi ca să vină cu drag la job în fiecare zi.

Articolul a fost realizat de: Diana Mărășoiu, Steluța Năstase-Lupu, Mihaela Pascari și Iulia Văcăroiu

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Masina electrica și alte exerciții de CSR de întreprins chiar acum #HRTrends

Pregătește noi beneficii pentru experiența angajaților #HRTrends

Categorii:
Revista

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*