Târgul de Cariere 2022 eveniment de recrutare (2)
Agenda

6 evenimente de recrutare în 6 orașe: hai la Târgul de Cariere!

Pentru a continua 2022 cu echipa în formulă completă

E greu să faci performanță sau să inovezi în perioadele în care nu ai o echipă completă, atunci când îți lipsesc membrii pentru anumite activități și ceilalți se străduiesc să îndeplinească mai multe roluri simultan. Dacă simți că echipa ta trece printr-un astfel de impas și ai nevoie de oameni noi pentru a bifa mai multe obiective, te anunțăm că urmează o nouă ediție a evenimentului Târgul de Cariere!

După trei ediții online și una hibrid, Târgul de Cariere își deschide porțile offline și face posibilă întâlnirea față în față cu candidații, în 6 orașe: Iași (18-19 martie), Cluj (23-24 martie), Sibiu (29-30 martie), Brașov (1-2 aprilie), Oradea (7 mai) și Târgu-Mureș (10 mai).

Cei 2 ani de pandemie ne-au demonstrat că relațiile interumane sunt o prioritate pentru noi. Într-o perioadă dificilă, în care oamenii sunt în căutarea echilibrului, stabilității și siguranței, întâlnirile interactive sunt cele mai potrivite pentru identificarea rapidă a compatibilității profesionale, dintre angajat și angajator. Evenimentele Târgul de Cariere, derulate în această primăvară sub motto-ul #primulpas, marchează reîntoarcerea la evenimentele în format fizic și te invită să faci primul pas spre recrutarea unor noi talente, participarea în orașul în care activezi.

 

Târgul de Cariere primăvara 2022 eveniment offline

 

Soluții există și dacă nu poți participa fizic la eveniment!

Târgul de Cariere oferă, an de an, o experiență completă angajatorilor, posibilitatea de a-și pune în aplicare strategiile de employer branding și de a atrage candidați cât mai valoroși. Nu uita să pregătești informații detaliate despre beneficiile extrasalariale aferente pozițiilor scoase la bătaie, posibilitățile de dezvoltare în cadrul companiei și celelalte aspecte care te diferențiază în piață! Nu poți lua fizic parte la eveniment? Organizatorii sunt echipați cu soluții adaptabile pentru orice fel de situații și oferă opțiuni viabile companiilor care nu au posibilitatea de a participa la evenimentul în format fizic, acestea având ocazia să experimenteze variante de participare hibrid sau online.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Numără-te printre cele peste 200 de companii participante, din diverse industrii, cu joburi full time, part-time, project based, remote/hybrid/on-site, internships, preponderente în domeniile: achiziții, contabilitate, financiar, bancar, comerț, retail, resurse umane, recrutare, automotive, IT, programare, inginerie, automatizări, producție, confecții metalice, suport și relații clienți, marketing, sales și altele! De asemenea, nu rata posibilitatea de a afla printre cei care acordă un interviu în cadrul livestream-ului din studioul mobil poziționat în sala în care are loc evenimentul din fiecare oraș, livestream difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube și pe targuldecariere.ro.

„Anul 2022 a debutat cu o intensitate record pentru piața muncii. Doar în luna ianuarie, pe eJobs.ro, s-au publicat peste 37.000 de joburi, în creștere cu 61% față de ianuarie 2021 și chiar cu 29% mai multe față de ianuarie 2020, când nici nu începuse pandemia. E cert că urmează o perioadă intensă pentru piața muncii și că puține lucruri vor mai sta în calea angajărilor”, a spus Bogdan Badea, CEO eJobs, liderul pieței de recrutare din România, care se alătură și anul acesta Târgului de Cariere.

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată, a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.

 

Ți-a plăcut acest articol despre noua ediție a evenimentului Târgul de Cariere? Citește și:

Ce legătură e între o echipă performantă, tehnologie și Carl Jung?

Cum te poți detensiona în momentele stresante

Cum putem angaja cetățeni ucraineni

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*