Soluții care-ți fac viața mai ușoară la job
Agenda

Soluții care-ți fac viața mai ușoară la job

Recomandările lunii noiembrie

Se apropie finalul anului și o dată cu el, parcă și sarcinile de la job tind să se adune. Ți-ar fi utilă o mână de ajutor în special pe partea de task-uri redundante, dar și în găsirea de soluții pentru anumite probleme care apar peste noapte. Din fericire, variante există, important este să le reperezi pe cele care funcționează punctual în cazul tău. Iar noi nu ducem lipsă de recomandări în această lună! 

 

Soluții digitale de HR la jumătate de preț

Nu doar magazinele preferate au oferte speciale de Black Friday în acest an, ci și unul dintre cei mai îndrăgiți provideri de pe piața de software în domeniul resurselor umane. Pe parcursul anului 2022, Romanian Software a lansat noi funcționalități, module, integrări și parteneriate disponibile în aplicația colorful.hr, iar de Black Friday, compania a pregătit și mai multe oferte despre care povestește mai multe în cele ce urmează CEO-ul Victor Dragomirescu.

„Adoptarea tehnologiilor HR este nevoia momentului. Pe măsură ce forța de muncă devine mai dispersată, companiile trebuie să-și îndrepte atenția înspre tehnologii care să facă posibilă colaborarea flexibilă. Transformarea digitală prin care multe companii au trecut forțat din cauza pandemiei nu se va opri, iar departamentele de HR clasice care operează cu dosare și baze de date fizice se schimbă. De Black Friday, am ales să facem această digitalizare mai accesibilă, atât noilor clienți, cât și celor existenți care au în minte să-și eficientizeze și alte procese. Pentru a eficientiza și a îmbunătăți agilitatea departamentelor de HR, am inclus în oferta noastră atât un pachet HR START dedicat noilor clienți care doresc să-și înceapă transformarea digitală, cât și funcționalități avansate precum plata de avansuri salariale, fluxuri de bonusuri sau semnătură electronică, pentru clienții existenți”, a punctat acesta. Detalii suplimentare despre oferta care este valabilă până pe 29 noiembrie găsești aici

 

Lămurește toate controversele aduse de modificările recente ale legislației muncii!

La Seminarul Național de Legislația Muncii susținut de prof. univ. dr. Raluca Dimitriu și cons. jur. Rodica Mantescu ai ocazia de a-ți clarifica absolut toate nelămuririle create de recentele modificări legislative, în special cele introduse de OG 16/2022. Astfel, în perioada 9-10 decembrie la Hotel Sport din Poiana Brasov, te poți întâlni cu doi specialiști din domeniul legislației muncii care-ți vor oferi soluții la zi pentru toate problemele momentului.

În prim-plan se vor afla în primul rând prevederile recente privind:

  • indemnizația de mobilitate
  • diurna
  • delegarea
  • clauza de mobilitate
  • contribuțiile sociale pentru contractele individuale de muncă cu timp parțial
  • contribuții sociale de la 01 ianuarie 2023
  • răspunderea disciplinară
  • răspunderea patrimonială
  • timpul de lucru

Tariful de participare la seminar este de 1.300 lei, iar acesta nu include cazarea. Pentru detalii suplimentare poți accesa seminare.ro.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Un podcast util în reperarea de soluții

Responsabilitățile liderilor de resurse umane s-au schimbat enorm în ultimii ani. Iar în calitate de profesionist este important să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă în domeniu. Și nu există o modalitate mai bună de a face asta decât ascultând unul dintre cele mai bune podcasturi de resurse umane ale anului. Povestește-le despre el colegilor tăi și fă o prioritate din participarea la cele mai bune conversații din spațiul HR astăzi.

HR Sound Off, găzduit de Julie Turney, este unul dintre acele podcasturi. Julie Turney este un „coach HRforHR”, iar podcastul este conceput pentru a ajuta profesioniștii din HR să se conecteze și să-și împărtășească experiențele, cum ar fi „concepțiile greșite pe care oamenii le au despre profesia de HR”. Fiecare episod tratează evenimentele curente și cele mai interesante tendințe din industria HR. Vei afla prin intermediul acestui podcast cum au intrat profesioniști asemeni ție în acest domeniu și ce resurse folosesc pentru a-și face mai ușoară viața de zi cu zi.

 

Ți-a plăcut articolul Soluții care-ți fac viața mai ușoară la job? Citește și: 

Cum reperezi candidații cu potențial

Perspectivele economice mobilizează candidații tineri

Cum să-ți îmbunătățești abilitatea de a lua decizii

Categorii:
AgendaIdei

Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

Leave a Reply

*

*