conferinte
Evenimente

Conferințe, cursuri și traininguri de neratat în decembrie

HR Agenda

Nu e simplu să fii mereu la curent cu ce este nou. Aceasta însă e o condiție esențială pentru un HR bun, care vine întotdeauna cu strategii inovatoare de atragere, retenție și motivare a angajaților. Însă ideile bune nu apar peste noapte, ci necesită un efort continuu. De aceea e important să nu lipsești de la conferinte, cursuri sau traininguri ce ar putea să-ți dea noi idei. Ți-am pregătit lista pentru luna decembrie!

 

Uite de la ce conferinte, cursuri și traininguri nu trebuie să lipsești!

 

5-8.12

Curs Manager Resurse Umane 

UNDE: Constanța

PREȚ: 690 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că în cadrul acestei conferinte se vor îmbina armonios teoria cu practica. Vei susține interviuri de selecție, vei realiza criterii de evaluare și, cu această ocazie, îți vei identifica propriul sistem de motivare non-financiară. Nu în ultimul rând, vei adapta informațiile primite la propria experiență și la cultura organizațională a companiei din care vii. 

 

10-11.12

Curs Leadership – motivarea eficientă a echipei

UNDE: București

PREȚ: 280 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de identificare și dezvoltare a angajaților talentați din echipa ta, dar și să descoperi cum să crești performanța în echipă. De asemenea, vei învăța cum să-ți adaptezi stilul de leadership în funcție de fiecare situație cu care te confrunți. Iar în acest fel veicrește competența și angajamentul membrilor echipei. 

 

12.12

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Smart Leadership 

UNDE: Cluj

PREȚ: 106,07 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ocupi o poziție de lider, ești manager, antreprenor sau pur și simplu dorești să devii un lider. Vei avea ocazia să îmbunătățești și să aprofundezi competențele necesare unui lider, dar și să acumulezi unele noi. Cele șase ore de workshop sunt structurate în 4 sesiuni, iar speakerii vor vorbi despre coaching, leadership-ul diversității, dar și ce contează cu adevarat în acest domeniu. 

 

17.12

Ce trebuie să includem într-un contract individual de muncă

UNDE: WEBINAR 

PREȚ: 197,54 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vor fi abordate subiecte de interes pentru cei care se ocupă de administrarea personalului. Vei afla ce să faci în cazul în care dorești să închei o clauză de neconcurență cu un salariat, dacă vrei să ceri despăgubiri salariatului, să plătești contribuții pentru indemnizația de neconcurență, dar și cum să fidelizezi un salariat și să te asiguri că nu-și va da demisia într-o anumită perioadă de timp. 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Angajați stresați? Află ce impact au asupra companiei

Pășește în noua eră a HR-ului la LEAP

Upgrade digital pentru 45+

Categorii:
Evenimente

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*