lecții din vânzări
Evenimente

Lecții din vânzări pe care și le poate însuși un lider

Participă la „De la PION la CAMPION”!

Domeniul vânzărilor este unul foarte generos în ceea ce privește lecțiile pe care și le poate însuși un lider sau manager. De la ascultarea activă, esențială pentru a înțelege nevoile oamenilor, încrederea în propria persoană și în abilitățile de motivare a echipei, până la orientarea spre rezultate, fără de care nu există reușite nici în vânzări, nici atunci când vine vorba despre gestionarea unei echipe de succes. 

Flexibilitatea este un alt element pe care îl folosesc oamenii de vânzări și care îl poate ajuta și pe un lider să găsească soluții creative la diverse provocări. Mai multe detalii despre acestea, dar și alte lecții pe care și le poate însuși un manager sau un lider din vânzări, află la Conferința Națională de Vânzări „De la PION la CAMPION”. 

Conferința moderată de Mihai Morar creează o legătură puternică între jocul vânzărilor și cel al șahului. Metafora creativă inspirată din șah traduce, de fapt, evoluția oamenilor de vânzări, pionul fiind singura piesă care se poate transforma în oricare alta, inclusiv în Regină. Astfel, „De la PION la CAMPION” își propune să stimuleze mediul de business prin introducerea și consolidarea unor noi perspective în domeniu despre mindsetul unui campion, dezvoltarea unor relații autentice cu clienții sau fidelizarea acestora și obținerea de recomandări pentru atragerea de noi clienți.

Invitatul special în cadrul evenimentului este Jeffrey Gitomer, unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de profil din toate timpurile. Supranumit și Regele Vânzărilor, Gitomer a scris numeroase volume, precum „Biblia vânzărilor”, „Get Shit Done”, „The Little Gold Book of YES! Attitude” și „The Little Red Book of Selling”. 

 

Cu ce vei pleca de la conferința de vânzări?

Fiecare participant va avea acces la un ghid de bune practici, dar și la un plan concret de mutări pe care le are de făcut pentru a face trecerea de la PION la CAMPION în vânzări:

prezentări inspiraționale susținute de Jeffrey Gitomer, care va pune pe masă strategiile unui campion mondial în vânzări, urmate de o sesiune dedicată pentru întrebări și răspunsuri, o oportunitate unică pentru comunitatea de business de a adresa curiozități relevante din domeniu; 

o doză de educație #neconvențională susținută de Andrei Dunuță, antrenor de vânzări și public speaking, TEDx keynote speaker, consultant de vânzări, care va pune în lumina reflectoarelor mindsetul unui campion și traseul omului de vânzări de la PION la CAMPION. Participanții vor primi informații concrete despre algoritmul de dezvoltare a relațiilor care ajung să vândă, printr-o prezentare tactică, strategică și memorabilă;

o sesiune de dezbatere interactivă, pe teme precum inovația în vânzări, strategii eficiente de construire a relațiilor cu clienții, oportunități sau provocări pentru piața românească, susținută de directori ai departamentelor de vânzări din cadrul companiilor de top din țară; 

– oportunități excelente de networking, participanții având șansa de a dezvolta sau consolida relații, prietenii și parteneriate în business.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

„De la PION la CAMPION” are loc pe 7 iulie, la ONE Club București, iar oamenii de vânzări, antreprenorii români, liderii sau managerii de HR care doresc să-și asigure un avantaj competitiv în piață au la dispoziție bilete în mai multe variante de acces. Iar pentru că ești parte din comunitatea noastră, beneficiezi de un cod de reducere în valoare de 200 de lei: Comunitate200. Pentru înscrieri, găsești mai multe informații aici!

Mai mult, dacă nu poți să ajungi la eveniment în data de 7 iulie, pe 29 iunie are loc un webinar gratuit cu Jeffrey Gitomer și Andrei Dunuță, unde vei afla poveștile lor inspiraționale și câteva idei despre cum poți să domini jocul vânzărilor prin strategii aliniate la trendurile mondiale în sales. Pentru a te înscrie la webinar, trebuie să completezi acest formular și să te pregătești pentru 1 oră și jumătate plină de informație și inspirație!

 

Ți-a plăcut articolul despre lecțiile pe care și le poate însuși un lider din vânzări? Citește și:

Bucură-te de gustul dulce al depășirii propriilor limitări

Cărți pentru liderii viitorului

Cum vulnerabilitatea te ajută să fii mai flexibil?

 

Categorii:
EvenimenteLeadership

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*