evenimente
Evenimente

E timpul pentru un upgrade al cunoștințelor la început de an!

Evenimente ce merită notate în calendar

Încă de la finalul anului ne pregătim lista de obiective și idei pe care vrem să le punem în aplicare în noul an. Unii se lasă duși de val și construiesc liste cu zeci de bullet-uri, iar alții aleg să lase lucrurile să se întâmple la momentul potrivit. Cum e mai bine? E decizia ta pe ce variantă mergi. Noi însă îți recomandăm să acționezi pas cu pas pentru a bifa cât mai multe dorințe.

Iar pentru că nu e simplu să fii mereu la curent cu tot ce este nou, pentru că ideile bune nu apar peste noapte, ci necesită un efort continuu, e important să nu lipsești de la conferințe, cursuri sau traininguri ce ar putea să-ți genereze idei noi și poate cu un grad sporit de creativitate. Ți-am pregătit lista de evenimente pe care nu ar trebui să le ratezi la începutul acestui an!

 

Evenimente de neratat la început de an

16-27.01

Curs Inspector Resurse Umane 

UNDE: Online

PREȚ: Pentru înscrierile efectuate după 12 ianuarie, prețul este 1.400 lei.

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Deoarece evenimentul pune accent pe actualizarea legislației muncii și pe prezentarea tuturor aplicațiilor practice, specifice departamentului de HR. Cursul vizează pregătirea celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu, prin aprofundarea și deprinderea abilităților necesare pentru aplicarea prevederilor Noului Cod al Muncii, dar și pentru utilizarea platformei REVISAL. Cursul le este, de asemenea util, și celor care lucrează deja în departamentul de resurse umane și-și propun să se perfecționeze. La finalul cursului, vei primi toate tipizatele necesare activității zilnice a Inspectorului de Resurse Umane.

 

30.01 – 3.02

Maratonul de Legislație

UNDE: ONLINE

PREȚ: 100 euro+TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să te pui la curent cu toate modificările legislative, să ceri opinii din partea unor specialiști în domeniu sau să înveți cum să dezvolți cele mai bune practici de implementare ale ultimelor modificări legislative. Anul 2022 a fost anul schimbărilor constante, unde fiecare lună a adus noi modificări în legislația muncii, a impus norme sau ordonanțe de urgență care au pus în dificultate mulți specialiști în Resurse Umane. Astfel, participarea la eveniment te va ajuta să-ți răspunzi la toate întrebările și preocupările legislative ce vizează subiecte de interes pentru specialiștii în HR.

 

9-10.02

Conferința de fiscalitate TaxEU Forum

UNDE: București 

PREȚ: 225 euro+TVA

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul va reuni specialiști din cele mai importante companii de consultanță fiscală și îți va oferi soluții pentru provocările legislative și fiscale ale lui 2023, aducând în prim plan modificările legislative și efectele acestora asupra mediului fiscal din România. Printre subiectele ce vor fi dezbătute se numără: modificări importante aduse la prevederile Codului Fiscal, prevederi aplicabile asupra TVA începând cu 2023, noua directivă privind stabilirea salariilor minime în UE, reguli și responsabilități privind efectuarea inspecțiilor fiscale de către instituțiile specializate, dar și noutățile privind RO-eFactura.

 

3.03

Creativity Conference BIG IDEA 

UNDE: București

PREȚ: Gratuit

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul dedicat creativității și inovației în comunicarea și strategia de brand este despre tot ce este nou în marketing și publicitate. Timp de o zi, unii dintre cei mai cunoscuți creativi români și manageri de brand-uri apreciate se vor reuni pentru a împărtăși idei inedite, experiențe relevante și tactici care dau rezultate în cazurile lor. Desfășurat într-un format hibrid, evenimentul reprezintă prilejul ideal pentru networking la începutul primăverii și un schimb de idei cu profesioniștii din industrie.

 

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat la început de an? Citește și:

Cele mai importante tendințe pentru anul viitor

Review & Trends 2023. Descoperă tendințele de pe piața muncii!

Cum încurajezi creativitatea în echipă

 

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*