printurile
Focus

Cum integrezi printurile în outfiturile pentru birou

Tot ce trebuie să știi despre imprimeuri

În timpul liber adori să faci asocieri de printuri atunci când îți compui outfiturile? Iată cum poți face asta și când îți alegi hainele pentru birou. Chiar dacă în cazul acesta nu poți alege imprimeuri în culori vibrante ori prea îndrăznețe, cum sunt cele cu flori generoase ori cu grafisme exagerate, asta nu înseamnă că nu poți purta printurile care se află în tendințe în acest sezon – tartan (vezi Chloé, Gucci), buline (Loewe, Balenciaga, Jacquemus), dungi (Céline) ori alte forme geometrice care păstrează rigurozitatea unei ținute office.

Cămașa în dungi

Fie că alegi o cămașă cu dungi alb-negru ori una cu dungi colorate, ca în imaginea de mai jos, o poți integra fără rețineri în ținutele tale office. Poart-o cu pantaloni largi cu talie înaltă ori cu fuste conice cu talie înaltă și sacouri strucurate.

printurile

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Fusta în dungi

Această fusta va fi una dintre cele mai versatile piesele din garderoba ta. Poart-o la birou cu o maletă și botine cu vârf ascuțit sau în timpul liber cu pulovere supradimensionate și cizme 70s.

printurile

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Bluza înflorată

Poartă această fustă cu pantaloni țigaretă, cu talie înaltă, ori cu o fustă midi, dreaptă, sau o fustă conică, cu talie înaltă și cizme ori botine.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

printurile

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

Pantaloni cu print tartan

Pantalonii perfecți pentru o ținută office cool. Poartă-i cu pantofi stiletto și un pulver sau cu un sacou la două rânduri de nasturi și o maletă.

printurile

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Cămașa cu print tartan

Chiar dacă o poți purta într-un ansamblu casual, această cămașă e potrivită și pentru birou, dacă o asociezi cu o fustă midi, cu talie înaltă, neagră ori gri și cizme suficient de înalte să se suprapună cu fusta.

printurile

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

Categorii:
Focus

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*