Domeniul pe locul 2 la oferte de muncă, dar cu deficit de angajați

Pandemia a afectat îndeosebi domeniul HoReCa care s-a contruntat cu închideri, restricții și cu reducerea personalului. Lucrurile încep treptat să reintre în normal, oferta de muncă este în creștere, însă în continuare se resimte deficitul de personal, pentru că mulți specialiști din domeniu s-au reprofilat în ultimii doi ani. Și poate HoReCa nu este singurul domeniu care se remontează acum și care se confruntă cu lipsa candidaților. Află stadiul aplicărilor comparativ cu anii precedenți, dar și soluțiile pe care le au alți angajatori pentru a-și completa echipele. Din data de 9 martie, când au fost eliminate restricțiile Covid-19, angajatorii din HoReCa au scos la bătaie peste 11.000 de locuri de muncă în țară și în străinătate. Acest lucru plasează industria … Continue reading Domeniul pe locul 2 la oferte de muncă, dar cu deficit de angajați